Historie

KVK Hydra Klov er en moderne virksomhed, der udelukkende udvikler og producerer udstyr til klovpleje og klovbeskæring. KVK Hydra Klov blev grundlagt i 1969 af Karl Viktor Kornerup, som var uddannet klovbeskærer fra Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole.

Siden er Kornerups originale simple ramme konstant blevet videreudviklet til de meget effektive og fuldt hydrauliske produkter, som vi tilbyder i dag. KVK’s kunder nyder godt af over 50 års erfaring med klovbeskæringsbokse, der i dag udvikles til store belastninger under vanskelige forhold.

Karl Viktor Kornerup døde i 2007, og KVK Hydra Klov blev derefter videreført af Palle Fjord Thomsen indtil 2009, hvor KVK blev en del af Granly Gruppen. Beslutningen om at fusionere blev truffet for at sikre, at virksomheden fortsat kunne efterkommen den stigende efterspørgsel på KVK’s klovbeskæringsbokse, som i dag bruges over hele verden.

KVK fortsætter udviklingen af sine kendte produkter og tilbehør og kan levere med korte leveringstider i hele verden. KVK har i dag mange produkter i daglig drift i flere lande – fra Nordnorge og Island til Saudi-Arabien og Dubai, fra Canada til Japan.

Vi har et nært samarbejde med Granly Steel A/S, der er kendt for høj kvalitet og leveringssikkerhed.

“The Granly Way” danner fundament for succes i Granly Gruppen

KVK Hydra Klov er en del af Granly Gruppen, som består af en række højtspecialiserede virksomheder, der alle har deres udgangspunkt i GRANLY Smede- og Maskinfabrik. Specialiseringen betyder, at vi effektivt kan håndtere mange forskellige arbejdsopgaver indenfor både offshore- og onshore-sektoren. F.eks. vindmøllebranchen, olie/ gas, skibsbygning og – reparationer, byggeri, landbrug og sværindustri. Vi har mere end 500 erfarne og pålidelige medarbejdere, der vil gøre deres ypperste for at hjælpe Dem.

More than 50 Years of Experience

KVK has been producing and selling hoof trimming chutes for over 50 years. Our chute construction is tried and tested.

 

 

High Quality

KVK is famous from high quality products and focus on customer service. We stand ahead in quality.

 

 

#1 Supplier in Region

Today KVK`s products are in use internationally – from Northern Norway and Iceland to Saudi Arabia and Dubai, from Canada to Japan.

Best in the Market

KVK’s chutes provide an optimal working posture to the trimmer and minimum discomfort  for animals. Best choice for professional hoof trimmers.

X