Information

KVK’s bokse sikrer en optimal arbejdsstilling for klovbeskæreren og den mest skånsomme beskæring. Det betyder at køerne får den korrekte vægtfordeling på samtlige klove og klovenes såler, hvilket forebygger skader i klovhornet og giver både mere sunde og robuste kreaturer.

Køernes klove vokser gennemsnitligt med ca. 0,5cm om måneden, og for at holde kreaturerne sunde er det vigtigt, at klovene jævnligt bliver efterset og om nødvendigt beskåret, således at du sikrer køerne optimale levevilkår og dermed opnår den største ydelse.

Med en KVK klovbeskæringsboks får du som professionel klovbeskærer den optimale løsning med markedets mest solgte klovbeskæringboks.

Boksene fra KVK tilbyder en gennemprøvet konstruktion, enkel betjening og ergonomisk arbejdsstilling.

Som landmand får du den ideelle løsning på de daglige klovproblemer, og i et evt. samarbejde med en professionel klovbeskærer, kan du sørge for at dine kreaturer får regelmæssig pasning af klovene samt løse mindre problemer med det samme. Korrekt vedligeholdte klove giver koen et sundere liv og dermed større ydelse.

Historie

KVK Hydra Klov er en moderne virksomhed, der udelukkende udvikler og producerer udstyr til klovpleje og klovbeskæring. KVK Hydra Klov blev grundlagt i 1969 af Karl Viktor Kornerup, som var uddannet klovbeskærer fra Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole.

Siden er Kornerups originale simple ramme konstant blevet videreudviklet til de meget effektive og fuldt hydrauliske produkter, som vi tilbyder i dag. KVK’s kunder nyder godt af over 50 års erfaring med klovbeskæringsbokse, der i dag udvikles til store belastninger under vanskelige forhold.

Karl Viktor Kornerup døde i 2007, og KVK Hydra Klov blev derefter videreført af Palle Fjord Thomsen indtil 2009, hvor KVK blev en del af Granly Gruppen. Beslutningen om at fusionere blev truffet for at sikre, at virksomheden fortsat kunne efterkommen den stigende efterspørgsel på KVK’s klovbeskæringsbokse, som i dag bruges over hele verden.

KVK fortsætter udviklingen af sine kendte produkter og tilbehør og kan levere med korte leveringstider i hele verden. KVK har i dag mange produkter i daglig drift i flere lande – fra Nordnorge og Island til Saudi-Arabien og Dubai, fra Canada til Japan.

Vi har et nært samarbejde med Granly Steel A/S, der er kendt for høj kvalitet og leveringssikkerhed.

“The Granly Way” danner fundament for succes i Granly Gruppen

KVK Hydra Klov er en del af Granly Gruppen, som består af en række højtspecialiserede virksomheder, der alle har deres udgangspunkt i GRANLY Smede- og Maskinfabrik. Specialiseringen betyder, at vi effektivt kan håndtere mange forskellige arbejdsopgaver indenfor både offshore- og onshore-sektoren. F.eks. vindmøllebranchen, olie/ gas, skibsbygning og – reparationer, byggeri, landbrug og sværindustri. Vi har mere end 500 erfarne og pålidelige medarbejdere, der vil gøre deres ypperste for at hjælpe Dem.

Mere end 50 års erfaring

KVK har produceret og solgt klovbeskæringsbokse i mere end 50 år. Boksenes konstruktion er nøje testet og afprøvet af professionelle.

Høj kvalitet

KVK er kendt for sin høje kvalitet og utrættelige fokus på kundepleje.

Internationalt forhandlernetværk

KVKs bokse bliver brugt af fagfolk over hele verden – fra Nordnorge til Saudi-Arabien, fra Canada til Japan. Vores forhandlernetværk servicerer i øjeblikket mere end 50 nationaliteter

Markedsførende

KVKs bokse sikrer brugeren en optimal arbejdsstilling og den mest skånsomme klovbeskæring for dyret. Vi er det bedste valg for professionelle klovbeskærere.

betoffice
izmir şehirler arası nakliyat bodrum evden eve nakliyat İstanbul izmir evden eve nakliyat ofis taşıma İstanbul Antalya evden eve nakliyat Marmaris şehirler arası nakliyat şehirler arası nakliyat parça eşya taşıma
https://www.fapjunk.com https://fapmeister.com
X