+45 75 36 81 87
WeChat
  • Dansk
  • English
  • Polski
  • Deutsch

Privatlivspolitik

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kvk@kvk.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

 

KVK Hydra Klov
Morsøgade 3
6700 Esbjerg

+45 75 36 81 87
E-mail: kvk@kvk.dk

www.kvk.dk

X

Sophie blev født og uddannet i Australien med en baggrund inden for landbrug og husdyrsbestand. Hun bor nu i Sverige og har arbejdet som dyrevidenskabelig forsker for det svenske landbrugsuniversitet i 16 år. (i samme tidsperiode, hvor hun har opnået sin Ph.d.-grad). Hendes forskningsaktiviteter omfatter en bred vifte af kvæg- og svineindustri-finansierede projekter, der er relevant for at forbedre landbrugsdyrs velfærd under håndtering, transport og slagtning, og dens forbindelse til forbedret produktkvalitet.
Hun har også startet sit eget firma baseret på oplevelser og erfaringer fra Australien og Sverige, hvor hun gennemfører både konsultation og praktiske workshops, der fremmer lav stresshåndtering af kvæg, svin og får. Sophie har leveret over 100 praktiske håndteringskurser i hele Skandinavien, hvor både mennesker og landbrugsdyr deltog.

Sophie blev født og uddannet i Australien med en baggrund inden for landbrug og husdyrsbestand. Hun bor nu i Sverige og har arbejdet som dyrevidenskabelig forsker for det svenske landbrugsuniversitet i 16 år. (i samme tidsperiode, hvor hun har opnået sin Ph.d.-grad). Hendes forskningsaktiviteter omfatter en bred vifte af kvæg- og svineindustri-finansierede projekter, der er relevant for at forbedre landbrugsdyrs velfærd under håndtering, transport og slagtning, og dens forbindelse til forbedret produktkvalitet.
Hun har også startet sit eget firma baseret på oplevelser og erfaringer fra Australien og Sverige, hvor hun gennemfører både konsultation og praktiske workshops, der fremmer lav stresshåndtering af kvæg, svin og får. Sophie har leveret over 100 praktiske håndteringskurser i hele Skandinavien, hvor både mennesker og landbrugsdyr deltog.

Piet Kloosterman er en verdenskendt og respekteret hollandsk klovbeskæringsunderviser. Han er født og opvokset på en gård i Frisland og arbejdede fra 1980 – 2017 som instruktør / underviser i mejeriproduktion ved Practical Training Center (IPC / PTC + / DTC) i Oenkerk, Holland. I 1988 blev han Head of the Hoof Trimming Department of the Training Centre, hvor han underviste i klovbeskæring i en lang række lande over hele verden.
Hovedemnet ved undervisningen er klovbeskæring i den ”hollandske metode” udviklet af Hr. E. Toussaint Raven fra kendte veterinæruniversitet i Utrecht. Metoden er vedtaget og undervist af Training Centre Oenkerk til landbrugsstuderende, dyrelæger og professionelle klovbeskærere (Diplom kursus), ikke kun i Holland, men også i udlandet. Training Centre Oenkerk er et internationalt universitet for praktisk træning i opdræt og grassland-management. Oenkerk var det internationale universitet for mejeriproduktion og træning af geder, får og heste.
Piet startede internationale klovplejekurser i 1986 i Irland og fra 1987 regelmæssigt i Storbritannien (Farmkey, senere Genus). Han arbejdede de sidste 25 år tæt sammen med Embryonics i Storbritannien. Han var sekretær og grundlægger af den hollandske klovbeskærer forening, hvilket han arbejdede med i 17 år. Ligeledes, er han reglmæssig besøgende ved International Symposia of Lameness in Ruminants, North American congresses of the Hoof Trimmers Association og det årlige møde ved NACFT (Storbritanniens klovbeskærerforening).

Hobbyer: skøjteløb, læsning, vandreture og internationale rejser.

Contact information: mailpietkloosterman@gmail.com

Jessie studerede veterinærmedicin ved Utrecht Universitet fra 2017-2021 med fokus på husdyr og folkesundhed. Hun udførte sit kandidatstudie i Melbourne, Australien – hvor hun gennemførte et 3 måneders forskningsprojekt, hvor hun undersøgte forekomsten af digital dermatitis blandt kvæg i Victoria, Australien. Dette arbejde er blevet offentliggjort i The Australian Veterinary Journal (10.1111 / avj.12859). I en praktikperiode i 2018 gennemførte hun endnu et forskningsprojekt ved Utrecht Universitet for at undersøger forskellige behandlingsmetoder for digital dermititis. Denne undersøgelse er i øjeblikket under gennemgang til offentliggørelse.
Ved siden af klovsundhed, undersøgte hun uafhængigt udbredelsen af yverkløft dermatitis og effekten af en behandling med en kobber og zink-spray. Resultaterne vil blive præsenteret ved dette års klovbeskæringskonference.
I øjeblikket arbejder Jessie som kvæg-dyrlæge i det sydlige Holland. Udover køer behandler hun får, geder og alpakaer. Hun er også meget interesseret i heste og har to sportsheste som rides i dressur, distance og jagt. Udover heste ejer hun en hund ved navn Broome, som er en dejlig australsk hyrdehund.
Hobbyer: Jessie elsker at tilbringe tid udendørs; trail running, mountain biking og landevejscykling.
 

Mail: jessiehesseling@live.nl

Kurt Bach er dyrlæge ansat hos Viking Danmark, hvor han arbejder med udvikling, undervisning og rådgivning i bedre klovsundhed hos malkekøer. Kurt er uddannet landmand og blev uddannet dyrlæge i 2008, hvor han skrev speciale om at finde digital dermatitis i malkestalden. Fra 2013 til 2018 har Kurt været ansat som underviser og Ph.d.-studerende ved Københavns Universitet. Her har han primært arbejdet med ultralydsskanning af klove og forskning i forandringer i klovene omkring kælvning. Kurt har bestået den danske klovbeskærer eksamen og underviser i dag på den danske klovbeskæreruddannelse.
Viking Danmark er Danmarks største avlsforeningen.