+45 75 36 81 87
WeChat
  • Dansk
  • English
  • Polski
  • Deutsch

Stabil, solid og fleksibel

Stabil, solid og fleksibel

Vi har opdateret designet på vores forlåge for at imødekomme behovet for en smallere afstand mellem de to låger. Det nye design er medvirkende til at gøre lågen mere stabil, solid og fleksibel.

Forstærket forlåge
Den nye forlåge er blevet forstærket, hvilket betyder, at den nu er bygget i ét stykke. Dette gør forlågen stærkere samt mere stabil.

Ny placering af smørenipler
Smøreniplerne på forlågen har fået nye placeringer. De er nu placeret vandret på forlåge hængslet. Dette giver en bedre beskyttelse af smøreniplen mod stød fra koen, når denne går ind i boksen.

4 justeringsmuligheder
Den nye forlåge har 4 indstillinger til at justere bredden af forlågen, hvilket gør det lettere at håndtere mindre køer/kvier samt imødekomme beskæringen af større køer i én og samme boks.

Vandretplacering af justeringshåndtag
Håndtagene til justering af bredden på forlågen har ændret placering.  Disse er nu placeret horisontal på bagsiden af forlågen. Dette betyder at de er lettere at smøre. Desuden minimeres risikoen for at vand samles i håndtaget og derved risikoen for rust.

Mindre afstand
Afstanden mellem de to forlåger er blevet meget mindre både i top og bund, hvilket gør forlågen mere velegnet til mindre køer.

 Ny forlågeÆndre forlåge
Top15cm23cm
Bund14,50cm22,50cm